Home

Roslagsloppet skidor

OK Roslagen - Skidor-VÄLKOMMEN TILL ROSLAGEN-ROSLAGSLOPPET 2020 ARRANGERAS 11:E JANUARI Stockholms läns snösäkraste långlopp Trots snöfattiga vintrar arrangerar vi nu tävlingen för sjätte året i rad. Följ oss på Facebook för senaste och snabbaste uppdateringarna. ____ 28 juli, 2020 Öppet Hav 5/8 Mest lästa, Öregrunds racerklubb. Även om Båtveckan och Roslagsloppet är inställt så är vi ju lite sugna på att få åka lite båt ändå Detta är ingen tävling Roslagsloppet & Rullskidgalejet. 872 likes. Roslagsloppet arrangeras vintern 2019/2020, för sjunde gången sedan omstarten. Vi återkommer med exakt datum senare. 8e juni 2019 genomför vi..

OK Roslagen - Skidor - IdrottOnline Klub

Roslagsloppet. 2019-01-19. Roslagsbro IF/OK Rosl. Klass D 21-. 42 km. 11 start. 1. Daniela Profir. Sundbybergs IK. 2:25,40. 2. Karin Marell. Sundbybergs IK. 2:27,01. Roslagsloppet OFFICIELLA RESULTAT Plac Namn Antal deltagare: 265 Diff. Start nr Klass Klubb Totalt H 35- Masstart klassisk stil 1 245 OLSSON Joakim Trosabygdens OK 1:44:53 0 2 262 GUSTAFSSON Fredrik Strängnäs SK 1:45:18 25 3 241 BERTHAGEN Andreas Storvreta IK 1:45:28 35 4 240 KLINTBERG Rasmus Naprapat Walle SK 1:46:49 1:56 5 260 KARLSSON Fredrik XC Sthlm Ski Club 1:47:17 2:2

Startlistor för Roslagsloppet och öppet hav samt Offshore 3J World Championship 2019. Roslagsloppet. Offshore 3J Worlds. Öppet hav. Kontakt. Mail: info@roslagsloppet.com Adress: Västergatan 66, 742 42 Öregrund Bankgiro: 806-3208 Arki Roslagsloppet är ett offshore race som körts sedan 1962. Startplatserna har genom åren växlat, men målgången har alltid varit i Öregrund.Loppet är också numer finalen på Öregrunds båtfestivalvecka, även kallad Båtveckan.Öregrunds Racerklubb (ÖRK) fyller också festivalveckan med uppvisningar såväl badkarsrace, matbordsrace, svävare och dragsterbåtar Att Roslagsloppet blev så stort berodde mycket på att ÖRK fick kontakt med Åke Ahrsjö vid tidningen Expressen, vilket gav tävlingen ekonomiska resurser och ovärderlig reklam i form av reportage och särskilda bilagor som enbart handlade om Roslagsloppet. Ett motkrav var att ÖRK skulle flytta starten in till Stockholm Längskidåkning är en skidsport särskilt populär i norra Europa, och blev en del av OS-programmet 1924. Läs senaste nytt om längdskidåkning här Roslagsloppet, som var flyttat till Gimos konstsnöspår resulterade i två DM-guld till IK Rex. Í H21 blev Kristian Tufvesson 4:a vilket räckte till DM-vinst samt att nyförvärvet Thomas Skog blev DM-mästare i H45. Flera andra rexare gjorde mycket fina resultat också, se länk nedan

Sida 1 av 3 - Roslagsloppet - postad i Skidlopp / Vasaloppet: Någon här som har planerat att åka roslagsloppet? Vad tror ni om vart loppet kommer gå? Det ryktas ju om en slinga på golfbanan om snön inte regnar bort. Någon som vet om det blir kuperat eller om man vågar åka på blanka skidor Roslagsloppet 2018 genomförs i Norrtälje och gäller som DM för Uppland. Distanserna blir därför 50- och 30km. Seedningsgrundande till Vasaloppet och TjejvasanInbjudan 2018.pdfPM 2018.pdf Seedning 2018.pdfPrelStartLista-Roslagsloppet-2018.pdfR..

Uppsala Vasaloplubb - UVK - Startsida | Facebook

Roslagsloppet Öregrunds Racerklub

Roslagsloppet & Rullskidgalejet - Home Faceboo

Roslagsloppet tävling skidor 50,00 km i Norrtälje , Norrtälje, Stockholm, Sverige arrangeras av Ok Roslage ROSLAGSLOPPET OCH BÅTVECKAN SIKTAR PÅ 2021 Under rådande omständigheter har inblandade parter gemensamt tagit beslut om att Roslagsloppet och Båtveckan tar paus sommaren 2020

Mingel – Från val till smal-projektet

Nu finns resultaten från Roslagsloppet publicerade på Svenska Racerbåtförbundets hemsida. Här hittar ni resultaten för Classic och här för de övriga. Radio Roslagsloppet. In Mest lästa, Roslagsloppet by Pernilla Ingvarsson 2 augusti, 2019. Missa inte sändningen från morgondagens Roslagslopp Roslagsloppet & Rullskidgalejet. 872 likes. Roslagsloppet arrangeras vintern 2019/2020, för sjunde gången sedan omstarten. Vi återkommer med exakt..

Roslagsloppet - Häverödals SK - Skidor - IdrottOnline Klub

 1. Roslagsloppet - postad i Skidlopp / Vasaloppet: Hur gick det för dig på Roslagsloppet? Jag tyckte det var ett bra anordnat lopp, något trångt förstås med tanke på varvbanan med många vändningar. Gillade förfarandet vid utläggning av skidor skarpt, ingen stress och slipper vara där flera timmar före för att få en bra position
 2. Resultatlistor för Roslagsloppet 2017 i Sveriges största samling av inofficiella skidresultat
 3. Roslagsloppet & Rullskidgalejet. 873 likes. Roslagsloppet arrangeras vintern 2019/2020, för sjunde gången sedan omstarten. Vi återkommer med exakt datum senare. 8e juni 2019 genomför vi..

Resultatlistor för Roslagsloppet 2016 i Sveriges största samling av inofficiella skidresultat Resultatlistor för Roslagsloppet 2015 i Sveriges största samling av inofficiella skidresultat Roslagsloppet - OK Roslagen - Skidor - IdrottOnline Klub . Roslagsloppet började redan 1962,är ett offshore race som körts sedan 1962. Startplatserna har genom åren växlat, men målgången har alltid varit i Öregrund.Loppet är också numer finalen på Öregrunds båtfestivalvecka,. Igår öppnade anmälan, via ta.skidor.com till årets stora utmaning på längdskidor: EN RIKTIG FEMMIL Redan har vi fått en första åkare anmäld. Anmälan kommer att vara gratis innan nyår - därefter.. Alla Sveriges lopp — På ett ställe Tjena ! Kul att du hittat hit. Vi samlar alla Sveriges lopp på ett ställe. Allt för att du ska kunna hitta din nästa utmaning

ROSLAGSLOPPET 2019 Här hittar du all information kring Roslagsloppet. Stockholms läns snösäkraste långlopp..! Välkomna! OK Roslagen och Roslagsbro I Resultat och klubbstatistik för Roslagsbro IF i Sveriges största samling av inofficiella skidresultat Resultat Roslagsloppet (långa DM) och Storvretaloppet 2018 (2018-01-14 21:44) IK Rex - Skidor Jerker Axlund, Ottarsborg 105 74895 Örbyhus Besöksadress: Ottarsborg, Ottarsborg 105 74895 Örbyhus Kontakt: Tel: 018337060 Fax: 018337060 E-post: skidor@ikrex. Säsongen för längdskidloppen närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags att gå ut och toppa formen inför alla härliga lopp! Nedan listar vi 10 längdskidlopp du kan åka i Sverige 2020. 1. Bruksvallarna Nordic Ski Marathon - 4 januari Bruksvallarna Nordic Ski Marathon är ett långlopp med star Etikett: Roslagsloppet Gräfnings trea i premiären - och Ekström och Roberto gjorde comeback. Maria Gräfnings, nordiska juniorlandskampen i skidorientering, Offerdalspropagandan, Roslagsloppet, skidor, skidorientering, Tjejskidan Jonas Brännmyr. Drivs med WordPress.

Skidor Fristil ⛷ N/A Lövhultsloppet 40.0, 20.0 km Nässjö Skidor Klassisk ⛷ Få grymma erbjudanden och tips till din inkorg Något gick fel! Testa igen . Roslagsloppet Efter mycket om och jag har utvecklats från år till år och nått resultat som jag aldrig kunde drömma om när jag köpte mina första skidor 2008. Nu ligger bloggandet på is då allt fokus ligger på rehabilitering efter en häloperation i maj 2016. Visa hela min profil. Bloggarki Resultat Roslagsloppet (långa DM) och Storvretaloppet 2018. Resultat från helgen 16-17/12. Avslutning Cykelträning. KM i MTB - Resultat. IK Rex - Skidor Jerker Axlund, Ottarsborg 105 74895 Örbyhus Besöksadress: Ottarsborg, Ottarsborg 105 74895 Örbyhus Kontakt: Tel: 018337060 Fax: 018337060 E. Vi ger upp kampen mot Fröken Tö och tyvärr så måste vi ställa in Värmdöloppet även på reservdatum. Men vi lägger oss inte platt och fall för det, utan vi satsar redan nu på kommande vintrar och Värmdölopp

Resultat Roslagsloppet (långa DM) och Storvretaloppet 2018. Resultat från helgen 16-17/12. Avslutning Cykelträning. KM i MTB - Resultat. IK Rex - Skidor Jerker Axlund, Ottarsborg 105 74895 Örbyhus Besöksadress: Ottarsborg, Ottarsborg 105 74895 Örbyhus. Roslagsloppet skidor. Skidloppet genomfördes 14 januari och var kvalificerat som seedningslopp till Vasaloppet. Tävlingsledare var David Holmström. Arrangemanget blev ett sammarangemang med Roslagsbro IF-skidor och Häverödals SK. Tävlingen genomfördes på en 2 km slinga med konstsnö på Lundåsvallen i tjugo varv. Rullskidsgaleje Information - Sundbybergs IK - Skidor Roslagsloppet 2018 | Roslagsbro IF. Skidor | Skidor | Bertil Jansson | Gimoåkare i Upplandslaget i riksfinalen ICA-Cup - Gimo IF SK Månkarbo IF Skidsektion | laget.se. Antagna till RIG och NIU - Längdskidor - Svenska Skidförbundet Resultat Roslagsloppet (långa DM) och Storvretaloppet 2018. Resultat från helgen 16-17/12. Avslutning Cykelträning. KM i MTB - Resultat. Hem / Avslutning Cykelträning. IK Rex - Skidor Jerker Axlund, Ottarsborg 105 74895 Örbyhus Besöksadress: Ottarsborg, Ottarsborg 105 74895 Örbyhus. Roslagsloppet skidor. Skidloppet genomfördes 13 januari och var kvalificerat som seedningslopp till Vasaloppet. Tävlingsledare var David Holmström. Arrangemanget blev ett sammarangemang med Roslagsbro IF-skidor och Gimo IF. Tävlingen genomfördes på en 2 km slinga med konstsnö i Gimo

Startlistor Roslagsloppet

Under lördagen den 13 januari arrangerades Roslagsloppet på skidor i Gimo. Tävlingen är ett samarrangeman med OK Roslagen och pga snöbristen som råder kördes den i Gimo. I Gimo har man gjort ett väldigt fint jobb och lyckats få till en riktigt bra slinga med konstsnö. Tävlingen hade DM status för lång bana och kördes knappt 40km för herrar och 15km för damer. Sträckorna fick. Resultat och statistik för Julian Schönfelder, Roslagsbro IF i Sveriges största samling av inofficiella skidresultat

Roslagsloppet: 78.2p (justerad till 70.4p) 2019-01-26: Harsa Ski Marathon: 75.8p (justerad till 68.2p) 2018-01-27: Harsa Ski marathon: 78.2p (justerad till 63.3p) 2018-02-11: Hälsingeleden på skidor: 77.6p (justerad till 62.9p) 2018-01-13: Roslagsloppet: 75.3p (justerad till 61.0p Roslagsloppet på skidor med Rosalagsbro IF och OK Roslagen som arrangörer, gällde i år också som.. Roslagsloppet låg ju nära och eftersom jag inte åkt skidor sen Vasaloppet -16 så var ju tävlingsform osäker. Därför ville jag åtminstone få till ett tävlingslikt pass. Jag åkte i alla fall upp tidigt en morgon för att barnen skulle kunna sova vidare i bilen de tre timmar de tar att åka upp SIK Skidor Senior står för aktiva medlemmarnas startavgifter i följande tävlingar; DM Stockholm och Master SM (både rullskidor och skidor) samt även, vilket är nytt för i år, Tjejskidan. SIK Skidor Senior köper in energi från t.ex. Enervit och delar ut till medlemmar som åker långlopp i Stockholmsområdet; Roslagsloppet, Värmdöloppet och Bravura Ski Marathon (Lida)

Turebergs IF skidors verksamhet är inriktad mot elitmotionär och motion. Turebergs Skidor bedriver verksamhet på två områden. Dels har vi en elitverksamhet som är fokuserad mot långlopp med Vasaloppet som huvudmål. Denna verksamhet omfattar omkring 10 åkare. Vi bedriver även motionsverksamhet där många har något av loppen under Vasaloppsveckan som mål Lindmansloppet - 50 km - Skidor - Gimo, Uppsala, Sverig . Resultatlistor för Lindmansloppet 2018 i Sveriges största samling av inofficiella skidresultat Lindmansloppet lockade massor av skidåkare på söndagen.. UNT - 10 feb 13 kl. 21:59 Storvretavinst i Lindmansloppet. SKIDOR Startsidan - De senaste nyheterna på norrteljetidning.se - Lokala nyheter levererat av Bonnier News Local

Roslagsloppet - Wikipedi

Uppsala Vasaloplubb - UVK, Uppsala. 873 gillar · 47 pratar om detta · 6 har varit här. www.uppsalavasaloplubb.se - Skidor och Multisport. Vi är klubben för dig som är motionär och vill träna.. 22 januari, 2018 Okategoriserade Axel Ekström, längdskidor, skidor, världscupen i längdskidor Jonas Brännmyr Gräfnings trea i premiären - och Ekström och Roberto gjorde comeback Maria Gräfnings slutade trea i Dolomitenlauf , det österrikiska långloppet som utgjorde premiären i årets upplaga av Fis Worldoppet cup, en av de två konkurrerande långloppsvärldscuperna Välkomna till OK Roslagens Årsmöte Lördag 14 februari. Start med träning kl. 10.00 Årsmötet börjar 13.00. OBS! nytt datum pga av Roslagsloppet på skidor flyttats till årsmötets ursprungliga datum 15/2. Loppet arrangeras av OK Roslagen Turebergs IF Skidor. 65 gillar. Turebergs IF skidors verksamhet är inriktad mot elitmotionär och motion

Läs mer om upplands sf Upplands SF Förbundsinformation Distriktsinformatio Äntligen lite kyla och vinter! Vill passa på att lyfta fram Roslagsloppet nu i helgen, Lördag 16/1 för Er som vill tävla på hemmaplan. Ordinarie anmälan är stängs men efteranmälan går att gör på.. Roslagsloppet vinnare Roslagsloppet - Wikipedi . Roslagsloppet började redan 1962, 1971 delades segern i efterhand, då det under tävlingsdagen framkom två olika vinnare vid två olika tillfällen *). Det börjar bli hög tid att anmäla sig till det 57:e Roslagsloppet som går av stapeln lördagen den 3 augusti Roslagsloppet, Roslagshelg, HittaUt, skidspårningen av Nordrona och skärgårdssprinten och uthyrningen av klubbstugan är viktiga inkomstkällor. För 4e gången kommer vi under årsmötet 2017 dela ut Skoglunds Ungdoms- och juniorsstipendium, 9.5 Roslagsloppet skidor. Förra helgen blev hon tvåa i Roslagsloppet, 50 sekunder bakom segrande Sundbybergsåkaren Malin Börjesjö, Maria Gräfnings, nordiska juniorlandskampen i skidorientering, Offerdalspropagandan, Roslagsloppet, skidor, skidorientering, Tjejskidan Jonas Brännmyr

Sida 3 av 4 - Engelbrektsloppet 2017 - postad i Skidlopp / Vasaloppet: Var hittar du denna info? På FB skriver de att de inte kommer komma med vallarekommendation för Engelbrektsloppet. Det var rekommendationen 2015!!! Fast inte så dumt ändå - kanske hellre VR45 på toppen dock. Själv kör jag på klistergrund, lila klister som mellanlager och VR45 på toppen.. Jag gjorde pliktskyldigast några rullskidpass i nov/dec och premiäråkte sedan på snö i Bruksvallarna vid jul. Totalt skrapade jag ihop ca 60 mil skidor inför Vasaloppet varav en stor del på seedningslopp. Jag körde Harsa-, Orsa-, Stockholm Skimaraton, Roslagsloppet och Tjejvasan. Strålande dag och strålande Yuppies inför Roslagsloppet BIRGER EDVINSSON TOG DM-GULD Vi säger grattis till Birger som i helgen tog hem ett DM-Guld till klubben. Bra åkt av Birger och kul att se att det var.. Konditionsbloggen. Han älskar att springa, helst på stig. Nu bloggar Jonas Brännmyr om det - men också om all annan konditionsidrott. Från långlöpning till längdskidor, från Emilia Fahlin till Lilian Forsgren Maria Gräfnings slutade trea i Dolomitenlauf, det österrikiska långloppet som utgjorde premiären i årets upplaga av Fis Worldoppet cup, en av de två konkurrerande långloppsvärldscuperna. Förra året blev Karlslundsåkaren tvåa franska Aurelie Dabudyk i såväl loppet som i cupsammandraget, men i årets tävling fick hon nöja sig med tredjeplatsen eftersom även Dabudyks landsman.

Historia Roslagsloppet

 1. 1 Verksamhetsplan SIK Skidor säsong 2019/2020 GRUPP: Barn och Ungdomsgruppen ANTAL ÅKARE: 60 BUDGET 2019/2020: 2019/2020 90 000 kr (25 000kr lägre än 2018/2019) SNITTKOSTNAD PER ÅKARE: 1 900 kr EGENAVGIFTER PER ÅKARE: Alla betalar egenavgifter för läger utom Ungdoms-SM
 2. I lördags var det 11 Roslagsbroåkare som startade i Orsa Grönklitt Ski Marathon. Rekord i antal föreningsåkare i ett lopp utanför Vasaloppet! Några åkare var på plats redan på fredagen och körde igenom banan, vissa åkare hade varit i Stöten respektive Mora tidigare i veckan och anslöt på lördagsmorgonen. Eftersom det inte var tillräckligt med snö i terrängen för att.
 3. Fjordling är en motorbåt som ritats av norrmannen Jan Herman Linge i början på 60-talet. Den innovativa konstruktionen kom att revolutionera sättet att rita båtar på och har kopierats av många andra båtdesigners. Fjordlingen har fått sin namn från Fjordplast A/S (Arendal Norge) som till en början stod för tillverkningen och Linge som konstruktör - därav namnet Fjord och ling
 4. Den 10 Mars 2009 avgjordes årets första etapp (Skidor) av Nordronaklassikern 2009.På morgonen kom den välbehövliga snön för att kunna genomföra tävlingen.Terränglöpningen avgjordes den 10 juni. Mer info Resultat skidor Resultat terränglöpnin

Längdskidor - senaste nytt om längdskidåkning Aftonblade

 1. Tävlingsprogram 2016/2017: Datum. Tävlin
 2. Roslagsloppet på skidor vid Roslagens Golfbana och en tävling på rullskidor för första gången. De har även i år upprätthållit ett skidspår på golfbanan och hållit elljusspåret öppet för allmänheten. Skidsektionen har nu ansvaret för skötseln av spåret på Roslagens golfbana
 3. Author: Jan Karlsson Created Date: 09/16/2016 11:15:00 Keywords: JMDocumentName¤#¤Tävlingsprogram 2016 2017#¤#JMProcess¤#¤ Last modified b
 4. okroslagen.se Välbesökt och mycket trevlig jubileumsfest med 60 klubbmedlemmar när OK Roslagen firade sitt 25-årsjubileum som klubb Tipsrunda läcker vällagad mat god dryc
 5. Roslagsloppet är en anrik skidtävling i dessa trakter. Den arrangerades första gången på 30-talet. Det är förvånande att inte fler Stockholmare tar bilen de sju milen till Norrtälje för att åka skidor, med tanke på hur bra spåren sköts, hur pass nära och bra väg det är hit

Bröderna Steen bäst i Roslagsloppet. Nu som proffs på skidor åt norska Madshus i Sverige. - Jag vill bidra till att motionärer och Vasaloppsåkare får det bästa under fötterna, säger den gamla landslagshjälten. Les mer. Glöm en vanlig skidsäsong i vinter Kommentar Min roll som tävlingsledare för Roslagsloppet, i Norrtälje, har varit stående. Arrangörsföreningar är Roslagsbro IF Skidor och OK Roslagen. I vintras arrangerades loppet för tredje året i rad, trots snöfattiga vintrar. Något vi är stolta över och ensamma om i Stockholms län. Loppet är seedningsgrundande till Vasaloppet och Tjejvasan

Det finns ju inga genvägar om man vill åka fort på skidor, eller jo det finns det visst. Min standard genväg mot Vasaloppet är att tävla. I och med att jag i grund och botten är slö och social, så har jag sjukt svårt att sticka ut och göra jobbet i skid- eller löpspåret själv 2020-01-11 DM Lång / Roslagsloppet Roslagsbro IF Klassiskt 2020-01-12 Storvretaloppet Storvreta IK Fristil masstart 2020-01-17 DM Stafett i Storvreta Storvreta IK Stafett mixad sti tisdag, februari 17. Mer från Roslagsloppet Jag har planer på att åka Roslagsloppet i helgen. Jag hoppas på att kunna seeda upp lite så jag slipper starta Vasaloppet från led Längdåkning, Löpning, Skidor, Uncategorized 13 februari, 2014 Calle har alltid gjort fina resultat i Roslagen både på rullskidor och skidor, och denna gång var inget undantag. Han var den som bemästrade de lösa spåren kurvor och upplopp på bästa sätt och stod som segrare i årets upplaga av Roslagsloppet. Även på damloppet hade vi framskjuten placering då 2014 år segrare Karin Nilsson knep 3:e platsen några minuter efter duktigt åkandes.

Resultat Roslagsloppet (långa DM) och - IK Rex Skidor

 1. träning, jag brinner för att hjälpa andra skidåkare, oavsett ambitioner eller mål, det är alltid skoj att hjälpa och det som är ännu bättre är när dom verkligen hittar nycklarna till att kunna.
 2. Störst på längdåkning och långlopp. Läs uppdaterade nyheter, resultat och följ de svenska stjärnorna inom skidsporten. Se resultat från tävlingar och de största långloppen och mästerskapen på langd.s
 3. Filippa Ring har vunnit NM 2016, kört flera FWQ-tävlingar, kört världscup i Slopestyle, tagit SM-guld i Big Air, vunnit Swedish Slopestyle Tour och varit aktuell för OS. Vi mötte en båtracer, friåkare och nybliven universitetsstudent
 4. TD Reserver Mats Omnell Bålsta SK, Arne Eriksson Tierps IF, Anders Adill Öregrunds I
 5. DM rullskidor avgörs under fyra deltävlingar de två bästa resultaten för respektive åkare räknas

Roslagsloppet 2013 bilder juli (1) Några insekter i närbild från Gräsö maj (1) Några bilder från örk's klubbmästerskap 2013. Öreg... februari (2) Villan i Öregrund; Var bara tvungen... januari (3) Småfåglar: Blåmes, talgoxe; Jupiter och fyra månar; Resultat Öregrundsloppet 2013 skidor Seger i Roslagsloppet + resultat Det blev ju ett långlopp även idag. Stakning, långlopp och min femte långloppsseger i karriären! Nej, vi åker Orsa Grönklitt och åker skidor på torsdag!. I efterhand kan Continue reading En träningsdag i Orsa. Roslagsloppet. Efter mycket om och jag har utvecklats från år till år och nått resultat som jag aldrig kunde drömma om när jag köpte mina första skidor 2008. Nu ligger bloggandet på is då allt fokus ligger på rehabilitering efter en häloperation i maj 2016. Visa hela min profil. Bloggarki Stressen ökade allt mera för Eriks del. Han ville gärna vara med i alla delar, både när det gällde tillverkning och användning av de olika produkterna Bland annat tävlade han också med båt i Roslagsloppet. Råden att ta det litet lugnare tog han till sig, men följde dem inte så länge

Förslag tävlingsprogram för Uppland 2018/2019. Datum. Tävling. Disciplin. Arrangör. Nat.Tävlingar. 9/6. Rullskidsgalejet. Rullskidor Skidan i kombination med den djupa v-botten är det som bidrar till att det går att åka såväl fort som bekvämt med Fjordlingen. I Roslagsloppet 1964 totalsegrar Arne Larsson med navigatör Börje Eriksson i en Fjordling med 40,7 knop i snittfart Jag fick frågan av min kompis David Holmström nere i Norrtälje om att köra Roslagsloppet på söndag, vilket jag tackade ja till. Ska bli..

Roslagsloppet - Skidlopp / Vasaloppet - Skidforum

Resultat Roslagsloppet 2015 . Posted by Poppe at 22:50 Inga kommentarer: Links to this post. Skicka med e-post BlogThis! Dela på Twitter Dela på Facebook Dela på Pinterest. Labels: 2015, båt, båtar, offshoreracing, racing, roslagsloppet, Öregrund. Skepptuna-sprinten (1) skicross (1) skidor (3). Det blev blanka skidor och är väl lite osäker på om det var bästa valet för mig idag. Det är mentalt skitjobbigt med varvbanor men det var ju ändå kul att loppet blev av. Bra anordnat rakt igenom! Min tid blev 2:35 och jag hoppas på led 3 ; Engelbrektsloppet i Norberg. Sveriges näst största skidlopp Skidor. Vasaloppet - fb. Engelbrektsloppet - fb. Årefjällsloppet. Seedningslopp till Vasaloppet: Skinnarloppet (Malung) Tjejskidan (Täby) Roslagsloppet (Norrtälje) Lindemansloppet (Gimo) Värmdöloppet . Multisport/Obstacle racing. Åre Extreme Challenge. Läderloppet (Partävling - Cykel/Kanot/Löpning) - fb. Tjurruset. Tough Viking.

Tröskel + langrenn – Från val till smal-projektet

Roslagsloppet Ulf Tingelöf, Kraftstaven Ski Team 2.38.15 49 - 2.50 3.00 3.10 3.20 3.30 3.40 3.55 4.10 4.25 Stockholm Ski Marathon Elis Weslien, Nybro Skidklubb 2.10.27 46 - 2.20 2.30 2.40 2.50 3.00 3.10 3.25 3.40 3.55 Stora Vildmannaloppet Martin Rosvall, Lycksele IF 1.46.33 40 1.50. FAQ - Vanliga frågor och svar. KiD. Logga u Kalender med cykeltävlingar och motionslopp runt om i världen. För mountainbike- och landsvägcyklister. Landsvägscykel, cykel och MTB lopp. Tävlingskalender med Vätternrundan, Cykelvasan, Göteborgsgiro

Video: Roslagsloppet 2018 - OK Roslagen - Skidor - IdrottOnline Klub

Åter mot Dalarna och Mora – Från val till smal-projektetEtt steg i rätt riktning (?) – Från val till smal-projektet

Roslagsloppet. Kommentera (2) Speciellt de som var på vintern och skidor var inblandade. vårens och höstens friluftsdagar stod jag ut med eftersom det alltid behövdes någon frivillig som tog tid på de som sprang eller mätte hur långt trestegshopparna skuttade. Idag var det dags igen. Skidlopp, Roslagsloppet i Norrtälje. Starten gick klockan 11 och vi drog iväg redan vid 09 i morse för att vara på plats i tid, hämta nummerlappar och testa skidorna. Som vanligt ångrar jag på morgonen att jag anmält mig. När nerverna smyger sig på funderar man varför man gång p Jag bloggar om min väg till tresiffrigt i Vasaloppet. Mer träning och nyttig mat. Mindre öl. Mandus http://www.blogger.com/profile/14317571847136521872 noreply. Tester i Grönklitt Först R-cut sedan i turordning 0,9, 0,1, 0,05 och 1,8 mm. Sammanfattning i detta före att det blev bättre glid hela tiden och väldigt roligt att vår nya 0,05 verkligen presterade. Fina riller tillsammans med grövre ser till att vatten inte kan få fäste under skidan. Då är det svårt för skidan att suga fast Jag hade helt sagolikt bra skidor tack vare min otroligt duktiga sambo. Eftersom att jag hade seedat upp mig så hade jag första starttid, så klockan 9.00 gick starten. Jag tog det väldigt lugnt i början av loppet eftersom det har en tendens att bli väldigt stressat och trångt just i starten

Uppsala Vasaloplubb - UVK - Kyrkserien 2020 DeltävlingNivån på elitmotionärerna (del 1TFV - En tur längs med Locknesjön en fin augustikvällVälkommen till Kristina Robertos blogg: januari 2016

Av friidrottarna var bröderna Henry och Halvar Ullman, Torsten Ekberg, Bertil Johansson (Welknert) och brödratrion Bengt, Ivan och Gunnar Björk samt Einar Lövis Jansson de främsta. 1931 föddes Roslagsloppet, distansloppet på skidor mellan Rimbo och Norrtälje, och ett obekräftat rykte gör gällande att det var Bengt Björks ide. 40-talet Under detta decennium tillkom två nya. Ska tydligen gå lika bra med en 2up att dra skidor/ring. Varför 3up rekommenderas är för att det tydligen är olagligt i vissa stater att dra vattenleksaker utan att ha förare, passagerare som kollar på den åkande Webbplatsens interna länkar. Det finns 2 interna länkar på norrtaljeklassikern.se. Din webbadress eller dess underlänkar kallas djup länk. Dessa länkar är mycket viktiga, eftersom sökmotorer och användare når dessa länkar

 • Ktv live ne internet.
 • Licenskurs rally 2018.
 • Mr barber mölndal.
 • Find least common denominator.
 • Christkindlmarkt wien öffnungszeiten 2017.
 • Dyslexi appar.
 • Beyonce instagram.
 • Gåtan om pinnen.
 • Kylskåp energiklass a .
 • Conjugacion del verbo poder en pasado.
 • Mbt law.
 • Agentur für arbeit emmendingen emmendingen.
 • Sallad studentbuffe.
 • H2o plötzlich meerjungfrau staffel 1 komplett.
 • Hindersmässan 2017 utställare.
 • Rc drift bil volvo.
 • Vika pengar fjäril.
 • Öjberget 2018.
 • Weekmarkt bergen.
 • Sssb avgift.
 • Klappe tu bs.
 • Pandadräkt till hund.
 • Zlatans hus åre adress.
 • State of sound låtar.
 • Pearl gemstone.
 • Taxeringskalender 2017 pdf.
 • Gera synonym.
 • Kostnad avliva katt 2017.
 • Nebentätigkeit anzeigen.
 • Avgiftning av levern.
 • Hachiko eine wunderbare freundschaft stream kinox.
 • Iq option auszahlung.
 • Två stjärnor.
 • Bilder meer und strand.
 • Florence nightingale 1820 1910.
 • Moskva sevärdheter.
 • Hänt i veckan bonde söker fru.
 • Mexikanischer karmingimpel.
 • La belle epoque kent meaning.
 • Instagram emoji meaning.
 • Wohnung neuruppin.